i18n - docs translations (#23381)
Created by Github action Co-authored-by: github-actions <github-actions@twenty.com>
This commit is contained in:
committed by
GitHub
parent
d7b1ccaa21
commit
bd5d5a3c4e
@@ -7,15 +7,14 @@ Setările de domeniu se află în trei locuri, în funcție de ceea ce configura
|
||||
|
||||
## Domeniu Spațiu de lucru
|
||||
|
||||
Configurați în **Setări → General → Domeniu al spațiului de lucru**.
|
||||
Configurare sub **Setări → General**.
|
||||
|
||||
Editați numele subdomeniului sau setați un domeniu personalizat pentru spațiul de lucru.
|
||||
|
||||
### Personalizează Domeniul
|
||||
|
||||
1. Faceți clic pe **Personalizați domeniul**
|
||||
2. Editați subdomeniul (de ex., `yourcompany.twenty.com`)
|
||||
3. Sau configurați un domeniu personalizat (de ex., `crm.yourcompany.com`)
|
||||
1. Faceţi clic pe **Subdomeniul** pentru a vă edita subdomeniul (de exemplu, `compania.twenty.com`)
|
||||
2. Sau faceţi clic pe **domeniu personalizat** pentru a configura un domeniu personalizat (de exemplu, `crm.yourcompany.com`)
|
||||
|
||||
Pentru domeniile personalizate, va trebui să configurați setările DNS la furnizorul de domeniu.
|
||||
|
||||
@@ -45,7 +44,7 @@ Aplicațiile care expun rute pe web sunt disponibile la un URL dedicat, afișat
|
||||
|
||||
### Adăugați domeniu personalizat
|
||||
|
||||
1. Faceți clic pe **Adăugați domeniu personalizat**
|
||||
1. Faceți clic pe **Domeniu personalizat**
|
||||
2. Introduceți domeniul pe care doriți să îl utilizați (de ex., `app.yourcompany.com`)
|
||||
3. Configurați setările DNS conform instrucțiunilor
|
||||
4. Verificați domeniul
|
||||
|
||||
@@ -9,7 +9,7 @@ Gestionați cine are acces la spațiul dvs. de lucru din **Setări → Membri**.
|
||||
|
||||
### Utilizarea invitației prin e-mail
|
||||
|
||||
1. Mergi la **Setări → Membri**
|
||||
1. Accesați **Setări → Membri → Invită**
|
||||
2. Faceți clic pe **+ Invită**
|
||||
3. Introdu adresa de e-mail a persoanei
|
||||
4. Selectați un rol pentru noul membru
|
||||
@@ -19,7 +19,7 @@ Persoana invitată va primi un e-mail cu un link pentru a se alătura spațiului
|
||||
|
||||
### Utilizarea linkului de invitare
|
||||
|
||||
1. Mergi la **Setări → Membri**
|
||||
1. Accesați **Setări → Membri → Invită**
|
||||
2. Copiază link-ul de invitație pentru spațiul de lucru
|
||||
3. Distribuie link-ul cu noii membri ai echipei
|
||||
4. Vor primi acces odată ce se înscriu
|
||||
@@ -28,10 +28,9 @@ Persoana invitată va primi un e-mail cu un link pentru a se alătura spațiului
|
||||
|
||||
### Vizualizați toți membrii
|
||||
|
||||
Accesați **Setări → Membri** pentru a vedea:
|
||||
Mergeți la **Setări → Membri → Echipă** pentru a vedea toți membrii activi
|
||||
|
||||
* Toți membrii activi
|
||||
* Invitații în așteptare
|
||||
Mergeți la **Setări → Membri → Invitați** pentru a vedea invitațiile în așteptare
|
||||
|
||||
### Editați profilul unui membru
|
||||
|
||||
@@ -56,15 +55,15 @@ Pe pagina de profil a membrului:
|
||||
### Eliminați un membru
|
||||
|
||||
1. Faceți clic pe membru pentru a-i deschide profilul
|
||||
2. Faceți clic pe **Șterge** pentru a-i elimina din spațiul de lucru
|
||||
2. Faceți clic pe **Ștergere cont** pentru a le elimina din spațiul de lucru
|
||||
|
||||
<Warning>
|
||||
Membrii eliminați își pierd accesul imediat. Datele lor (înregistrări, note, sarcini) rămân în spațiul de lucru.
|
||||
</Warning>
|
||||
|
||||
<Warning>
|
||||
**Sincronizarea e-mailului este, de asemenea, eliminată.** Dacă utilizatorul șters era singurul care a sincronizat anumite e-mailuri, acele e-mailuri vor fi eliminate definitiv din spațiul de lucru.
|
||||
</Warning>
|
||||
<Note>
|
||||
E-mailurile și evenimentele din calendar ale utilizatorului șters sunt arhivate și disponibile pentru alți utilizatori.
|
||||
</Note>
|
||||
|
||||
## Invitații în așteptare
|
||||
|
||||
|
||||
@@ -17,8 +17,8 @@ description: Gestionează setările personale ale profilului și setările de se
|
||||
|
||||
Activează 2FA pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate contului tău:
|
||||
|
||||
1. Mergi la **Setări → Setări profil**
|
||||
2. Apasă pe **Activează 2FA**
|
||||
1. Accesați **Setări → Profil**
|
||||
2. Faceți clic pe **Aplicație de autentificare**
|
||||
3. Scanează codul QR cu aplicația ta de autentificare
|
||||
4. Introdu codul de verificare pentru a confirma
|
||||
|
||||
@@ -37,7 +37,7 @@ Activează 2FA pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate contului tău
|
||||
|
||||
Pentru a șterge contul tău:
|
||||
|
||||
1. Mergi la **Setări → Setări profil**
|
||||
1. Accesați **Setări → Profil**
|
||||
2. Derulează până la **Zona de pericol**
|
||||
3. Apasă pe **Șterge contul**
|
||||
4. Confirmă introducând adresa ta de email
|
||||
|
||||
@@ -154,7 +154,7 @@ Puteți configura domenii de acces aprobate astfel încât membrii echipei cu ad
|
||||
|
||||
<AccordionGroup>
|
||||
<Accordion title="Care sunt funcțiile din Acces timpuriu?">
|
||||
Funcțiile de Acces timpuriu sunt capabilități aflate în testare înainte de lansarea generală. În prezent, doar **Tablourile de bord** se află în Acces timpuriu. Se pot schimba pe baza feedback-ului utilizatorilor.
|
||||
Funcțiile de Acces timpuriu sunt capabilități aflate în testare înainte de lansarea generală. În prezent, numai **relaţiile cu Juncker** şi **spectacolele cu ziua şi săptămâna** au acces timpuriu. Se pot schimba pe baza feedback-ului utilizatorilor.
|
||||
</Accordion>
|
||||
|
||||
<Accordion title="Sunt funcțiile de Acces timpuriu sigure de utilizat?">
|
||||
@@ -162,9 +162,10 @@ Funcțiile de Acces timpuriu sunt funcționale, dar se pot schimba pe baza feedb
|
||||
</Accordion>
|
||||
|
||||
<Accordion title="Cum activez funcțiile de Acces timpuriu?">
|
||||
1. Accesați **Setări → Actualizări → Acces timpuriu**
|
||||
2. Găsiți funcția dorită
|
||||
3. Activați-o
|
||||
4. Funcția devine disponibilă imediat
|
||||
1. Mergeți la **Setări → Comunitate**
|
||||
2. Derulaţi în jos la secţiunea **Caracteristici**
|
||||
3. Găsiți funcția dorită
|
||||
4. Activați-o
|
||||
5. Funcția devine disponibilă imediat
|
||||
</Accordion>
|
||||
</AccordionGroup>
|
||||
|
||||
Reference in New Issue
Block a user