5003fc4196
Created by Github action Co-authored-by: github-actions <github-actions@twenty.com>
44 lines
1.4 KiB
Plaintext
44 lines
1.4 KiB
Plaintext
---
|
|
title: Nastavení profilu
|
|
description: Spravujte svůj osobní profil a nastavení zabezpečení.
|
|
---
|
|
|
|
## Osobní údaje
|
|
|
|
### Jméno a e-mailová adresa
|
|
|
|
* **Zobrazované jméno**: Aktualizujte, jak se vaše jméno zobrazuje ostatním členům pracovního prostoru
|
|
* **E-mailová adresa**: Změňte svůj přihlašovací e-mail (vyžaduje ověření)
|
|
* **Profilový obrázek**: Nahrajte vlastní avatar nebo použijte své iniciály
|
|
|
|
## Nastavení zabezpečení
|
|
|
|
### Dvoufázové ověření (2FA)
|
|
|
|
Povolte 2FA pro přidání další vrstvy zabezpečení na váš účet:
|
|
|
|
1. Přejděte na **Nastavení → Nastavení profilu**
|
|
2. Klikněte na **Povolit 2FA**
|
|
3. Naskenujte QR kód pomocí vaší autentizační aplikace
|
|
4. Zadejte ověřovací kód pro potvrzení
|
|
|
|
### Správa hesel
|
|
|
|
* **Změna hesla**: Aktualizujte své aktuální heslo
|
|
* **Požadavky na heslo**: Musí mít alespoň 8 znaků
|
|
|
|
## Správa profilu
|
|
|
|
### Smazat účet
|
|
|
|
<Warning>
|
|
Smazáním účtu trvale ztratíte přístup ke všem pracovním prostorům. Tato akce je nevratná, ztratíte přístup ke všem pracovním prostorům, kde jste členem, a měli byste zvážit opuštění jednotlivých pracovních prostorů, pokud si přejete opustit pouze specifické týmy.
|
|
</Warning>
|
|
|
|
Pro smazání účtu:
|
|
|
|
1. Přejděte na **Nastavení → Nastavení profilu**
|
|
2. Přejděte na **Nebezpečná zóna**
|
|
3. Klikněte na **Smazat účet**
|
|
4. Potvrďte zadáním své e-mailové adresy
|