Files
twenty/packages/twenty-docs/l/cs/user-guide/settings/capabilities/member-management.mdx
T
github-actions[bot] 2b3b2362db i18n - docs translations (#21789)
Created by Github action

Co-authored-by: github-actions <github-actions@twenty.com>
2026-06-18 15:21:04 +02:00

88 lines
2.8 KiB
Plaintext

---
title: Správa členů týmu
description: Pozvěte členy týmu a spravujte přístup do pracovního prostoru.
---
Spravujte, kdo má přístup do vašeho pracovního prostoru, v **Nastavení → Členové**.
## Pozvat nové členy
### Použití e-mailové pozvánky
1. Přejděte na **Nastavení → Členové**
2. Klikněte na **+ Pozvat**
3. Zadejte emailovou adresu osoby
4. Vyberte roli pro nového člena
5. Klikněte na **Odeslat pozvánku**
Pozvaná osoba obdrží e-mail s odkazem pro připojení k vašemu pracovnímu prostoru.
### Použití odkazu k pozvání
1. Přejděte na **Nastavení → Členové**
2. Zkopírujte pozvánkový odkaz pracovního prostoru
3. Sdílejte odkaz s novými členy týmu
4. Získají přístup, jakmile se zaregistrují
## Zobrazení a správa členů
### Zobrazení všech členů
Přejděte na **Nastavení → Členové**, kde uvidíte:
* Všichni aktivní členové
* Čekající pozvánky
### Úprava profilu člena
Klikněte na člena a otevřete jeho profilovou stránku. Jako administrátor můžete:
* Upravit jeho **jméno**
* Aktualizovat jeho **profilový obrázek**
* **Přihlásit se jako** daný uživatel (užitečné pro řešení problémů)
* **Smazat** jeho účet
### Změna role člena
Na stránce profilu člena:
1. Otevřete záložku **Oprávnění**
2. Zobrazte aktuálně přiřazenou roli
3. Vyberte jinou roli z rozbalovací nabídky
4. Změna se projeví okamžitě
→ [Více o rolích a oprávněních](/l/cs/user-guide/permissions-access/capabilities/permissions)
### Odebrat člena
1. Klikněte na člena a otevřete jeho profil
2. Klikněte na **Smazat**, abyste jej odebrali z pracovního prostoru
<Warning>
Odebraní členové okamžitě ztratí přístup. Jejich data (záznamy, poznámky, úkoly) v pracovním prostoru zůstávají.
</Warning>
<Warning>
**Synchronizace e-mailu je také odstraněna.** Pokud byl smazaný uživatel jediný, kdo synchronizoval určité e-maily, tyto e-maily budou z pracovního prostoru trvale odstraněny.
</Warning>
## Čekající pozvánky
Spravujte pozvánky, které dosud nebyly přijaty:
* **Znovu odeslat**: Znovu odešlete e-mail s pozvánkou
* **Zrušit**: Zrušte pozvánku před jejím přijetím
## Schválené přístupové domény
Umožněte členům týmu připojit se automaticky podle jejich e-mailové domény:
1. Přejděte na **Nastavení → Členové → Pozvat**
2. Přidejte doménu své společnosti (např. `yourcompany.com`)
3. Kdokoli s touto e-mailovou doménou se může připojit bez pozvánky
## Související
* [Oprávnění](/l/cs/user-guide/permissions-access/capabilities/permissions) — nakonfigurujte, co může každá role dělat
* [Nastavení domén](/l/cs/user-guide/settings/capabilities/domains-settings) — nakonfigurujte schválené domény