3dd858c91e
Created by Github action Pulls the latest documentation translations from Crowdin for all supported languages: - French (fr) - Arabic (ar) - Czech (cs) - German (de) - Spanish (es) - Italian (it) - Japanese (ja) - Korean (ko) - Portuguese (pt) - Romanian (ro) - Russian (ru) - Turkish (tr) - Chinese (zh-CN) --------- Co-authored-by: github-actions <github-actions@twenty.com>
31 lines
1011 B
Plaintext
31 lines
1011 B
Plaintext
---
|
||
title: Çalışma Alanı Ayarları
|
||
description: Çalışma alanı isminizi ve markanızı özelleştirin.
|
||
---
|
||
|
||
Those are accessible under **Settings → General**.
|
||
|
||
## Çalışma Alanı Resmi
|
||
|
||
* **Logo Yükle**: Özel bir çalışma alanı logosu ekleyin
|
||
* **Desteklenen Formatlar**: 10MB altındaki PNG, JPEG ve GIF dosyaları
|
||
* **Kaldır**: Mevcut çalışma alanı logosunu silin
|
||
|
||
## İş Alanı Adı
|
||
|
||
* **İsim**: Çalışma alanı görüntü adınızı değiştirin
|
||
* Bu isim tüm çalışma alanı üyelerine görünür
|
||
|
||
## Danger Zone
|
||
|
||
<Warning>
|
||
Çalışma alanınızı silmek tüm verileri kalıcı olarak kaldırır ve geri alınamaz. Tüm çalışma alanı verileri sonsuza kadar kaybolacak, tüm üyeler anında erişimi kaybedecek ve bu işlem geri döndürülemez.
|
||
</Warning>
|
||
|
||
Çalışma alanınızı silmek için:
|
||
|
||
1. **Çalışma alanını sil** düğmesine tıklayın
|
||
2. İstendiğinde silmeyi onaylayın
|
||
|
||
**Not**: Sadece çalışma alanı yöneticileri çalışma alanlarını silebilir.
|