---
title: Työtilan asetukset
info: "Customize your workspace name and branding."
image: /images/user-guide/setup/settings.png
sectionInfo: Määritä Twenty-työtilasi asetukset ja mieltymykset.
---
## Työtilan kuva
- **Lataa logo**: Lisää mukautettu työtilan logo
- **Supported formats**: PNG, JPEG, and GIF files under 10MB
- **Poista**: Poista nykyinen työtilan logo
## Työtilan nimi
- **Nimi**: Muuta työtilan näyttönimi
- Tämä nimi näkyy kaikille työtilan jäsenille
## Vaaravyöhyke
Työtilan poistaminen poistaa pysyvästi kaikki tiedot, eikä sitä voi peruuttaa. Kaikki työtilan tiedot menetetään pysyvästi, kaikki jäsenet menettävät välittömästi pääsyn, eikä tätä toimintoa voi peruuttaa.
Työtilan poistamiseksi:
1. Napsauta **Poista työtila** -painiketta
2. Vahvista poistaminen, kun sitä pyydetään
**Huom:** Vain työtilan ylläpitäjät voivat poistaa työtiloja.