---
title: Ustawienia przestrzeni roboczej
info: "Dostosuj nazwę i oznakowanie swojej przestrzeni roboczej."
image: /images/user-guide/setup/settings.png
sectionInfo: Skonfiguruj ustawienia i preferencje w swoim miejscu pracy Twenty.
---
## Zdjęcie przestrzeni roboczej
- **Prześlij logo**: Dodaj własne logo przestrzeni roboczej
- **Obsługiwane formaty**: Pliki PNG, JPEG i GIF poniżej 10 MB
- **Usuń**: Usuń aktualne logo przestrzeni roboczej
## Nazwa miejsca pracy
- **Nazwa**: Zmień nazwę wyświetlaną przestrzeni roboczej
- Ta nazwa jest widoczna dla wszystkich członków przestrzeni roboczej
## Strefa zagrożenia
Usunięcie przestrzeni roboczej spowoduje trwałe usunięcie wszystkich danych i nie można tego cofnąć. Wszystkie dane przestrzeni roboczej zostaną utracone na zawsze, wszyscy członkowie stracą natychmiastowy dostęp i tej czynności nie można cofnąć.
Aby usunąć przestrzeń roboczą:
1. Kliknij przycisk **Usuń przestrzeń roboczą**
2. Potwierdź usunięcie, gdy zostaniesz poproszony
**Uwaga**: Tylko administratorzy przestrzeni roboczej mogą usuwać przestrzenie robocze.