---
title: Nastavení profilu
info: "Spravujte svůj osobní profil a nastavení zabezpečení."
image: /images/user-guide/setup/profile.png
sectionInfo: Nastavte svá Twenty pracovní nastavení a preference
---
## Osobní údaje
### Jméno a e-mailová adresa
- **Zobrazované jméno**: Aktualizujte, jak se vaše jméno zobrazuje ostatním členům pracovního prostoru
- **E-mailová adresa**: Změňte svůj přihlašovací e-mail (vyžaduje ověření)
- **Profilový obrázek**: Nahrajte vlastní avatar nebo použijte své iniciály
## Nastavení zabezpečení
### Dvoufázové ověření (2FA)
Povolte 2FA pro přidání další vrstvy zabezpečení na váš účet:
1. Přejděte na **Nastavení → Nastavení profilu**
2. Klikněte na **Povolit 2FA**
3. Naskenujte QR kód pomocí vaší autentizační aplikace
4. Zadejte ověřovací kód pro potvrzení
### Správa hesel
- **Změna hesla**: Aktualizujte své aktuální heslo
- **Požadavky na heslo**: Musí mít alespoň 8 znaků
## Správa profilu
### Smazat účet
Smazáním účtu trvale ztratíte přístup ke všem pracovním prostorům. Tato akce je nevratná, ztratíte přístup ke všem pracovním prostorům, kde jste členem, a měli byste zvážit opuštění jednotlivých pracovních prostorů, pokud si přejete opustit pouze specifické týmy.
Pro smazání účtu:
1. Přejděte na **Nastavení → Nastavení profilu**
2. Přejděte na **Nebezpečná zóna**
3. Klikněte na **Smazat účet**
4. Potvrďte zadáním své e-mailové adresy