--- title: Setări Spațiu de Lucru description: Personalizează numele și brandingul spațiului tău de lucru. --- Imaginea spațiului, numele și opțiunile de ștergere sunt toate accesibile în **Setări → General**. ## Imaginea Spațiului de Lucru * **Încarcă Logo**: Adaugă un logo personalizat pentru spațiul de lucru * **Formate suportate**: Fișiere PNG, JPEG și GIF sub 10MB * **Eliminare**: Șterge logo-ul curent al spațiului de lucru ## Nume Spațiu de lucru * **Nume**: Schimbă numele afișat al spațiului de lucru * Acest nume apare tuturor membrilor spațiului de lucru ## Zonă de Pericol Ștergerea spațiului tău de lucru elimină definitiv toate datele și revocă imediat accesul tuturor membrilor - această acțiune nu poate fi anulată. Pentru a șterge spațiul de lucru: 1. Faceți clic pe butonul **Șterge spațiul de lucru** 2. Confirmă ștergerea când ești solicitat **Notă**: Numai administratorii spațiului de lucru pot șterge spațiile de lucru.