---
title: Configuració de l'espai de treball
info: "Personalitza el nom i la marca del teu espai de treball."
image: /images/user-guide/setup/settings.png
sectionInfo: Configura els ajustos i preferències del teu espai de treball Twenty
---
## Imatge de l'espai de treball
- **Pujar Logotip**: Afegeix un logotip personalitzat de l'espai de treball
- **Formats compatibles**: fitxers PNG, JPEG i GIF de menys de 10 MB
- **Eliminar**: Esborrar el logotip actual de l'espai de treball
## Nom de l'espai de treball
- **Nom**: Canvia el nom visible de l'espai de treball
- Aquest nom apareix a tots els membres de l'espai de treball
## Zona de perill
Eliminar l'espai de treball elimina permanentment totes les dades i no es pot desfer. Totes les dades de l'espai de treball es perdran per sempre, tots els membres perdran l'accés immediatament, i aquesta acció no es pot revertir.
Per eliminar el teu espai de treball:
1. Fes clic al botó **Eliminar espai de treball**
2. Confirma l'eliminació quan se't demani
**Nota**: Només els administradors de l'espai de treball poden eliminar espais de treball.