--- title: Çalışma Alanı Ayarları description: Çalışma alanı isminizi ve markanızı özelleştirin. --- Bunlara **Ayarlar → Genel** bölümünden erişilebilir. ## Çalışma Alanı Resmi * **Logo Yükle**: Özel bir çalışma alanı logosu ekleyin * **Desteklenen Formatlar**: 10MB altındaki PNG, JPEG ve GIF dosyaları * **Kaldır**: Mevcut çalışma alanı logosunu silin ## İş Alanı Adı * **İsim**: Çalışma alanı görüntü adınızı değiştirin * Bu isim tüm çalışma alanı üyelerine görünür ## Tehlike bölgesi Çalışma alanınızı silmek tüm verileri kalıcı olarak kaldırır ve geri alınamaz. Tüm çalışma alanı verileri sonsuza kadar kaybolacak, tüm üyeler anında erişimi kaybedecek ve bu işlem geri döndürülemez. Çalışma alanınızı silmek için: 1. **Çalışma alanını sil** düğmesine tıklayın 2. İstendiğinde silmeyi onaylayın **Not**: Sadece çalışma alanı yöneticileri çalışma alanlarını silebilir.